Kwaliteit en milieu

Een kwaliteitsvolle en milieubewuste werking is voor ons een vanzelfsprekend en integraal bestandsdeel van ons managementsysteem. Met het oog op de bescherming van het milieu voor de toekomstige generaties, garanderen wij, op alle ondernemingsniveaus, een efficient en verantwoordelijk gebruik van de materialen bij onze verpakkingsactiviteiten. We streven er voortdurend naar om de milieueffecten van onze bedrijfsactiviteiten zo laag mogelijk te houden en om het begrip en de verantwoordelijkheid voor milieubewust gedrag onder onze medewerkers te bevorderen.

Met het lidmaatschap van de Axxum Holding bij  de Federale Vereniging voor Materiaal Management, Inkoop en Logistiek, beklemtonen wij, als bedrijf van de Axxum groep, dat een eerlijke, verantwoordelijke en ethische werking aan de basis van onze zakenrelaties ligt.

Ons kwaliteitsmanagementsysteem, gecertificeerd volgens ISO 9001: 2008, zorgt ervoor dat de processen van ons uitgebreid dienstenpakket altijd voldoen aan de kwaliteitseisen van onze klanten. De arbeidsveiligheid van onze medewerkers is daarbij een primaire doelstelling. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA attest en als firma hebben wij een VCA* attest.

Certificaat:
DIN EN ISO 9001:2008