Staalverpakking

Al decennialang zijn wij een betrouwbare partner voor vele gerenommeerde organisaties in de staalproducerende en -verwerkende industrie. Wij zijn vertrouwd met zowel wereldwijdverspreide staalgroepen alsook met middelgrote walserijen en versnijdingscentra. Dat resulteerde in de ontwikkeling van een netwerk van vestigingen in Midden- en West-Europa.

ADVISERING
Staalverpakking moet aan uitdagende eisen voldoen. Ongeacht of het nu voor warm- of koudgewalste rollen is, of voor gleuven, staalverpakkingsmateriaal, pakketten, kabels of leidingen. Profiteer van onze knowhow en laat ons u adviseren over alle uiteenlopende aspecten van staalverpakking. We zouden graag met u samenwerken om een op maat gemaakt logistiek project voor uw producten te ontwikkelen, in overeenstemming met de aangepaste transportmethode, en u zo te helpen bij het optimaliseren van uw processen.

PIEKMOMENTEN
Heeft u een onverwachte grote vraag van de klant of wil uw klant een speciaal soort verpakking? Wij kunnen u helpen met ons team voor speciale verpakkingen,
van de beschikbaarstelling van verpakkingsmiddelen tot de complete overname van het verpakkingsproces. Wij kunnen dit alles snel realiseren, in functie van de levering van het gewenste verpakkingsmateriaal. Profiteer van onze snelheid, de bijbehorende planning, onze betrouwbaarheid en de transparante kostenraming.